Idézet


2014. október 29., szerda

Marry – Kiss – Cliff könyves játék


Szóval... még nyáron, a már emlegetett könyves tageket fogok csinálni-projektem keretében Vivogle segítségével megcsináltunk három hasonló tematikájú játékot. Elsőnek ezt hoztam nektek.

A szabályok:
1. Felírsz egy csomó ellentétes nemű könyves karaktert.
2. Beleszórod őket egy kalapba/bögrébe.
3. Minden körben 3 cetlit kell húznod. Azt kell eldöntened, hogy az adott körből ki lesz az az egy szerencsés, akivel házasságot kötsz (Marry), akivel kavarsz egy kicsit (Kiss) és akit lelöksz egy szikláról (Cliff).1. kör: Peter Pevensie (Narnia-sorozat), Carswell Thorne (Holdbéli-krónikák), Jace Witherspoon (Ököl/Jog)

Jace Witherspoon – Marry
Lehet, nem ő lenne a legokosabb választás, de szerintem amilyen tenni akarás munkál benne, Jace felül tud emelkedni a rossz családi mintákon. Ráadásul erős lányt keres maga mellé... jó csapat lennénk.

Carswell Thorne – Kiss
Carswell nekem túl rosszfiús, hosszú távon nem építenék rá, de egy kalandnak jó lenne.

Peter Pevensie – Cliff
Bocs, Peter. Nem érdemelted meg, de hát az élet igazságtalan.2. kör: Daniel Sempere (Az Elfeledett Könyvek Temetője), Einar (Az emlékek őre-tetralógia), Thomas (Az útvesztő)

Thomas – Marry
Szerintem Thomassal nincs olyan nagy baj, én kedveltem őt a könyvben, szóval ellennénk.

Daniel Sempere – Kiss
Tekintve, hogy tudom, milyen Daniel egy házasságban, köszönöm szépen, inkább nem lennék a felesége. Bár talán a kalandja se, mivel az első barátnőjét mindjárt teherbe ejtette.

Einar – Cliff
Einar rendes pasas amúgy, de most nem volt szerencséje... szikláról lezuhanásban meg van már gyakorlata.3. kör: Legolas (A gyűrűk ura), Percy Jackson (Percy Jackson és az olimposziak), Minho (Az útvesztő)

Percy Jackson – Marry
Ez nem is kérdés. Percy minden idők legjobb természetű tinihőse, még a kavarásra való hajlamával együtt is őt választom.

Minho – Kiss
Minho volt a józan ész szava a könyvben, szóval persze, bejött. :D

Legolas – Cliff
Legolas csak Gimlivel együtt elég szórakoztató, kettejükkel egyszerre meg mégsem kavarhatok.4. kör: Neville Longbottom (Harry Potter-sorozat), Wolf (Holdbéli krónikák), Viktor (Engelsfors)

Neville Longbottom  -Marry
Neville a biztonságos választás, kicsit teszetosza ugyan, de jó természetű. És szereti a növényeket, ami majdnem biológia. :D

Wolf – Kiss
Hát, nem vagyok én olyan tökös csaj, mint Scarlet, úgyhogy nem hiszem, hogy ki tudnék tartani Wolf mellett anélkül, hogy kitörne a frász.

Viktor – Cliff
Bár szerintem Viktor nem kifejezetten gonosz, azért hajítsuk, biztos, ami biztos.5. kör: Snow elnök (Az éhezők viadala),  Fermín Romero de Torres (Az Elfeledett Könyvek Temetője), Gideon de Villiers (Időtlen szerelem)

Fermín Romero de Torres – Marry
Fermín elég egyszerű ember, de olyan jószívű és jó a humora, megérne egy próbát.

Gideon de Villiers – Kiss
Nem nagyon bírom Gideont, egy arrogáns kis dög, szóval valószínűleg mi tartósan nem lennénk jó páros.

Snow elnök – Cliff
És milyen sokan megköszönnék nekem ezt a hőstettet...6. kör, avagy a Természetfeletti Lények Szuperrangadója:  Gimli (A gyűrűk ura), Edward (Alkonyat), Grover (Percy Jackson és az olimposziak)

Gimli – Marry
Mert egész jó a természete, és azért nem baj, ha humanoid.

Grover – Kiss
Grover, tudod, hogy kedvellek, de... félig kecske vagy.

Edward – Cliff
Hajítom, meg még egy fokhagymaolajban ázott, ezüstreszelékes karót is kap a szívébe, hogy soha ki ne másszon.7. kör: Gustaf (Engelsfors), Paul de Villiers (Időtlen szerelem), Ron Weasley (Harry Potter)

Ron Weasley – Marry
Nem mintha Ron annyira főnyeremény lenne, de hát szerintem nagyon kevés HP-rajongó van, aki ne akarna beházasodni a Weasley-famíliába.

Paul de Villiers – Kiss
Paul egy klasszikus lovag, bár az életét nem irigylem, de jó parti.

Gustaf – Cliff
Bocs, Gustaf. Legalább nem szenvedsz tovább a csajok mellett, ez a jó hír.8. kör: Caspian herceg (Narnia krónikái), Tyson (Percy Jackson és az olimposziak), Kai (Holdbéli krónikák)

Kai – Marry
Kai-nak baromi jó természete van, bírom a szarkasztikus humorát, plusz császár, azért az se kutya.

Tyson – Kiss
Tyson, cuki vagy, de mégis hogy néznének ki a gyerekeink félküklopszként?

Caspian herceg – Cliff
Caspian helyes volt a filmben, de Tysont nem lenne szívem megölni, úgyhogy kénytelen leszek őt lehajítani.9. kör: Isaac (Csillagainkban a hiba), Perselus Piton (Harry Potter), Augustus Waters (Csillagainkban a hiba)

Agustus Waters – Marry
Gondolkodás nélkül hozzámennék. Mellette az élet mindig egy intellektuális kaland lenne, azt meg szeretem.

Isaac – Kiss
Isaac ellen se lenne semmi kifogásom, bár a vakságával nyilván nehéz lenne eleinte együtt élni. Ezért talán ő lenne inkább a rövid távú kapcsolat.

Perselus Piton – Cliff
Piton lenyűgöző volt a maga módján, de azért annyira nem, hogy a közelemben akarjam tartani.10. kör: Finnick Odair (Az éhezők viadala), Haymitch Abernathy (Az éhezők viadala), Jonas (Az emlékek őre)

Finnick Odair – Marry
Hát, mert na. Nem a vonzó megjelenése, hanem az óriási szíve miatt.

Jonas – Kiss
Jonas is nagyon szeretnivaló, szóval szívesen járnék vele.

Haymitch Abernathy – Cliff

Az a benyomásom, hogy a jó öreg Haymitch maga kérné, hogy ugyan, rúgjam már le arról a szikláról.

2 megjegyzés:

  1. Haha, a karakterek felét nem ismerem, mert nem olvastam pl Az útvesztőt, de ilyenek mi is szoktunk a barátainkkal.:D

    VálaszTörlés