Idézet


2015. április 11., szombat

VLOG: Az első bejegyzés

Na, hát nem hiába beszéltem a vlogról, már sikerült is nyélbe ütnöm a dolgot chesslady aktív segítségével. :) Először egy könyajánlót tettem fel Sarah Addison Allen: A csodálatos Waverley-kert című regényéről. Ha van kedvetek, nézzétek meg, és mondjátok el, hogy mit gondoltok!


6 megjegyzés:

  1. Szakmailag: lehetnének áttűnések vágáskor, néha túl hosszúak a snittek, és néha belevágsz a szövegbe. Érdemes szekciókra bontani a mondandót és kb egyhuzamban végigmondani, addig rögzíteni, amíg nem sikerül hiba nélkül. Aztán pihi és újabb bekezdés/szöveg/szekció.

    Eltekintve a technikától kicsit sok még az őőő (bár ez kezdő hiba), de meglepően fesztelennek tűnsz a kamera előtt. Őszinte gratulációm ehhez, nem kis dolog. Én sosem bírtam kamera előtt létezni: hadartam, izegetem -mozogtam, satöbbi :D Egyébként tök aranyos ahogyan középről elkezdesz lassacskán kiosonni a képből :D

    A mondanivaló tetszett, kacérkodtam már a könyvvel, de most igazán gondoltam bele, hogy tényleg el kéne olvasni valamikor! A Csokoládét szerettem és még a "jó emberek" se tudnak elriasztani legközelebb, ha a kezembe kerül. :))

    Gratulálok az első videóhoz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a szakmai javaslatokat, próbálok majd ezekre figyelni a továbbiakban! :)

      Igen, tudom, hogy még elég sok kezdő hibám van, de gondolom, ezzel mindenki így van az elején. :D Az osonáson kívül az a baj még, hogy állva kellett felvenni, hogy jó magasságban legyen a fejem, és nem bírtam megállni, hogy a sarkamon billegjek. :D Ez sajnos önkéntelen, szóval egyelőre nem tudom, mit tehetnék vele (azon kívül hogy a padlóhoz ragasztom a lábam, nyilván :D).

      Annak örülök, hogy a könyvhöz meghoztam a kedved. :)

      Törlés
    2. Na, a billegés nem tűnt fel! :DD Ha nem mondod, akkor nem figyelem külön. Újra megnézve a videót se látom...
      De kifejezetten kevés kezdő hibád van, ezt akartam hangsúlyozni :D És persze - idővel kialakul mindenkinél a rutin. Eltűnnek az őőőő-k is :)

      Törlés
    3. Hehe, akkor jó. chesslady szerint még direkt cuki is, hogy csinálom, szóval lehet, ez lesz a védjegyem. XD

      Óóó, köszönöm, azért ezt jó hallani. :)

      Törlés
  2. Grat a videohoz, jo lett! Szerintem nem veszes az oooo egyaltalan, a mozgas aranyos. :) Egyedul egy-ket vagas fura picit, ugy megakasztja a videot, es kicsit nehezen kiertheto olyankor, amit mondasz. Csak igy tovabb! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, köszönöm, örülök, hogy így gondolod. :) Próbálok a jövőben figyelni jobban rá hogy úgy tartsak szüneteket a beszédben, hogy jól lehessen vágni. :)

      Törlés