Idézet


2011. március 15., kedd

Minden kezdet nehéz…

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy leányka, aki az akkoriban fölerősödött blogírási mániába becsatlakozva szintén elkezdte képernyőre vetni élete apró-cseprő eseményeit… aztán mivel ráébredt, hogy vele  tulajdonképpen nem sok izgalmas történik, ezért nagyjából három bejegyzés után föladta a harcot.

Gondolom, nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy ez a lány én voltam. :) Akkor mégis miért vagyok itt megint? Feltűnt, hogy az utóbbi nagyjából egy évben sok könyv- és filmajánlót írtam más blogoknak, illetve oldalaknak, akkor hát miért ne gyűjthetném őket össze egy külön helyen? Most, hogy hirtelen megérkezett a tavasz, a plusz energiáimat ennek a gondolatnak a megvalósítására szánom.

Szóval a blog fő témája a kultúra, azon belül is a könyvek, filmek, színházi előadások, kiállítások, zenék… azaz mindenféle művészet, ami elgondolásom szerint a nagyérdemű figyelmére számíthat. :D Ezen kívül, mivel aktívan írok, rajzolok, és fényképezek, időnként ezekkel kapcsolatos eszmefuttatások is várhatóak.

Hamarosan jelentkezem olyan bejegyzéssel, aminek már tartalma is lesz, addig is kitartás, és köszönöm, hogy benéztél! :)

1 megjegyzés:

  1. Kedves Blogszerkesztő!

    Szeretnénk Önnel felvenni a kapcsolatot idén ősszel megjelenő újdonságaink kapcsán, ezért kérjük, írjon egy válaszlevelet a lukacs.gabor@maxim.co.hu e-mail címre!

    Köszönettel:

    Lukács Gábor
    Maxim Könyvkiadó Kft.
    6728 Szeged, Kollégiumi út 11/H
    Telefon: 62/548-444; 62/551-100
    Fax: 62/548-443

    VálaszTörlés